Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Fråge-sport (igen)!!!

OK, du ville ha en stårlande inblick i ens personlighet. På KUBnet. Det nätverk vi har i trollhättan lyder min presentation så här:

Emil*((28/14)*7) Slugo Hernvall Von Lycklig Kattvän
Tävling: Förklara Fermats gåta! Vinn en femkrona...

Inledning:
Det var en tjej som sade att hon tyckte presentationen var lite lång så här är en inledning så ni kan läsa till en början.

Jag heter alltså Emil Hernvall och är 14 år. Jag läser mycket och skriver en del och tycker om att debattera på KUB. Jag programmerar och har 2 syskon och 2 katter.Jag Älskar att läsa och gillar spagetti. Jag lyssnar på nästan all sorts musik utan rapp

Teknisk data:
Namn: Emil Anders Hernvall
Kuddar i sängen: 1
Typ av säng: Halverad vånings säng...
Ålder: 14
Fyller år: 10/11
Familj: Pappa Torbjörn, Mamma Anette, mina småsyskon (8 och 10 år) Hannes och lydia och mina 2 katter Kisse och Bellis.
Intressen: Dator och Programering, läsning och skidåkning.
Favorit färg: Blå
Favoritmat: Pizza, Spaggetti Carbonara, Hamburgare och Pannkakor samt pappas köttbullar.
Favoritdryck: XL Cola, Herljungas Päroncider
Bäst på: Datorer och läsning, ganska bra på skidor (klarar svarta backar med snygg åkning alltså)
Favorit musik: Roxette, Abba, Blue Öyster Cult, Alphaville, Scorpions...
Favoritprogram (på TV): Humorprogram...
Avskyr: Såpopror och att städa, 2 PAC och rapp och dansbands musik
Favoritprogram på datorn: Visual Basic, Napster, First Class, IE
Politisk inställning: Tycker att alla människor ska ha det bra men andra människor kan ha det bättre.
Dator: 266 mhz med 126 mb ram och 20 gb hårdisk Ati All in wonder och HP CD-writer 8110+.
133 mhz med 32 mb ram 2 500mb hd. Matrox Millenium 2.
100 mhz med 16 mb ram.
Bärbar dator med 50mhz och 16mb ram.
Projekt: ICS
Kompisar:Jonas Nyholm och Olle Edin (älskar att säga imot) är några bra kompisar. Björn Ehlin är också snäll...
Favoritböcker: Sagan om Drakens återkommst
Medlem i: Skolans IT-råd
Hemsida: http://emilh.cjb.net
E-mail:
eh.ser@telia.com
emil.hernvall.sta@kub.trollhattan.se
webmaster@emilh.cjb.net
(eh_ser@linux.nu)

Teknisk data innefattad i meningar:
Mitt största intresse har alltid varit knappar. Det var det som fick mig att ge mig in på datorer. Pågrund av knapparna har jag naturligtvis alltid gillat Skalman. Jag har läst Bamse sedan jag var liten. Den har dock blivit lite flamsig. Jag fick min första dator 1995. Lite tidigare än vissa men å andra sidan senare än andra. Jag ägnade lika mycket tid åt att försöka förstå den som att spela. Det är nog där jag har hela min grund. I DOS!!! Det gav mig en grundläggande uppfatting om datorer. Windows 9x är för latmaskar. Inget ont om det, jag använder djälv det men det är roligare med större frihet.

Jag är äldsta barnet i en 3 barns-familj. Mina yngre syskon heter Hannes (10) och Lydia (8 tror jag). Jag har även än sysling vid namn Hanna som en del tror är min stora syster vilket inte är fallet. Jag har även konstigt nog en Mamma och en Pappa. Torbjörn och Anette närmare bestämt. Jag nämner inte deras ålder, vuxna tycker inte om det av någon anledning. Som kuriosa kan nämnas att jag på en släkt fäst beräknade medelåldern på närvarande. Jag fick vilda protester när jag tog bort min 3 (eller 4) åriga kusin...

Jag läser mycket. Jag har alltid läst en del fack-litteratur. Främst om Visual Basic. Serier också. Säga vad man vill men man kan lära sig en hel del av Kalle Anka och Bamse. Skalman citat: "30% salthalt, tyder på hög avdunsting"... Min stora kärlek till böcker kom dock när jag gav mig in på David Eddings böcker om Belgarion och hans underliga släktingar, mästerbesvärjarna och aldurs lärljungar, Belgarath och hans dotter Polgara. Fantasy av världsklass!!! Min mamma har alltid varit språkligt begåvad. En del av det har jag lyckats snappa upp. Jag har inga problem med att skriva mycket om ingenting (se bara här, jag är bara 14). Och jag vågar påstå att jag är ganska duktig på Engelska, även om uttalet inte är det bästa. O, är jobbigt!!!! Tyska ska vi inte prata om.

Nyligen har jag fått två katter som heter Anarki och Rebell men kallas Kisse och Bellis. Jag tror katter lyssnar mer på högfrekventa bokstäver som I och S. Kisse är väldigt kelig medans Bellis tröttnat på allt klemande från mina syskon och min kompis Olle.

Ett annat intresse är Vetenskap. Vad sägs om "1 sekund = 91929631770 svägningar i en Cesium-atom isotop 133". Eller "Allting är relativ förutom ljusets hastighet vilken är konstant". Jag tycker om att använda mig av ett högt spåk för att irritera tillbaks på irriterande personer. Det har dock en oväntad bieffekt är dock att det gärna blir så jämnt. När jag ändå är inne på språk kan jag säga att jag även irriterar mig på allt slang här på kub...

Ytterliggare ett av mina intressen är Elektronik. Jag lider dock av en åkomma kallad komponentbrist! Framför allt på kondensatorer så jag accepterar gärna donationer.

Jag är ganska kräsen i mina matvanor. Jag älskar pasta. Brukar gå hem på lunchen och äta nudlar. Det är den äkta snabbmaten. Fisk tycker jag inte om och inte potatis.

Start (0 meter):






































































































(0,5 meter)






































































































1 meter! Förklaring: Om man tog en linjal och mätte hur långt det är uppifrån där det står start skulle det här vara exakt en meter.


Namn: Emil
E-post: emil@emilh.cjb.net
Tid: 23:08
Datum: 2001/04/21