Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

To be continue?

En gång för länge, länge sedan skrev Salamander: "Hallå där allihop. Jag tänkte göra ett test apropå en insändare tidigare att vi skulle kunna skriva nåt intressant. Här nedan är början på en berättelse och jag lämnar fortsättningen för er att skriva."

Han skrev sedan det som kom att kallas för Kapitel 1.
Christina (tror jag de var) skrev en fortsättning och sedan kom andra och skrev varsin liten bit.
Kappan och Nibelung var två av de som var före mig.
Jag kom med först vid kapitel 11 och var alltså INTE den som började det hela.
Efter det har det bara fortsatt att växa till sig och nu har vi 98(?) kapitel!
Dessvärre har många blivit för lata (fy på er) för att skriva.
Just därför blir allt precis som JAG vill i de senaste kapitlen, vilket inte alltid är bra. Det är mycket roligare att skriva när vi är flera som hjälps åt.
Kartan var dock min idé. På den ser man hur världen ser ut (vad annars?). Utan kartan riskerade personerna i berättelsen att hamna på helt fel ställen.

Det hela är till stor del parodi på kända böcker.
Staden Paranor i Brooks böcker heter här Paranor-Mahl, Legolas blir Lego-Klas, Landalf från Gandalf och Langorn kommer både från Lan och Aragorn.
Edvin är bondpojken (som blir hjälte, klassiker) som hämtas av trollkarlen Landalf eftersom han har den mäktiga härskardolken som måste förgöras.

Hur som heslt, om du inte har läst hela än så kan jag maila den till dig. Jag mailar gärna kartan också (maila till mig eller lämna din e-post här).
Sedan ser jag gärna att du hjälper till att skriva nu när alla andra inte orkar (Nibelung är den enda som skulle kunna orka, men han är ju helt borta..för mycket pepsi).


Namn: ugglan
E-post: ugglan84@hotmail.com
Tid: 18:53
Datum: 2001/04/24