Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

To be continued

Här kommer fortsättningen. Jag har också gjort hela berättelsen och kartan tillgänglig för nedladdning på http://tobecontinued.emilh.cjb.net/
Den är redigerad med lika citation, teckesnitt, teckenstorlek och rubriker så jag rekommenderar att ni laddar ner den.

Jobert Rodan stängde av källan till sina krafter, teven. Det var bara han förutom vissa medlemmar av forumets råd som över huvudtaget hade en teve. De var dock inte nära den. De hade därimot boken. Jobert hade alltid varit avundsjuk på forumet. Han förtjänade boken. Och han hade en plan. En plan som bara inte kunde misslyckas?

Emil satt och halvsov med kåpan hängande så den skuggade hans ansikte. Pejgan pratade snabbt om någon oväsentlig detalj. Ugglan kom ingående tillsammans med Nibelung. Ugglans mage verkade skvalpa och då och då rapade han ljudligt. Han funderade på detta när han insåg att Pejgan tystnat. Hon såg lite sur. Uppenbarligen hade ingen lyssnat. Elaz satt brevid Beth och tjurade. Beth själv satt och granskade sina naglar som hon då och då förstött gnuggade mot klänningen. Eowyn bläddrade i en bok medans Emelie såg ut att vara i sin egen värld. Mullvaden Tage hade försvunnit under golvet. Vad han gjorde där ville han inte spekulera om. Några andra som han inte kände igen satt på andra sidan bordet. Plötsligt tog Beth till orda:
?Det verkar som om Phorumet infiltrerats av Rosa äjja.?
Vid de orden vaknade alla till. Eowyn tappade boken, Emelie såg förskräckt ut och Mullvaden Tage dök snabbt upp under bordet.. Han var en av de allra nyaste medlemmarna och kunde uppföra sig lite underligt ibland. Den enda som inte reagerade var Elaz. Han bara rätade på sig Beth fortsatte:
?Därför tänker vi införa obligatoriskt test en gång i kvartalet.?
?Hur har ni tänkt utföra detta?? frågade han försiktigt.
?Lord Nibelung säger att han kan ordna det.?
Nibelung nickade självbelåtet. Ugglan hade börjat se smått illamående ut.
?Jag har redan börjat tillverka en Pepsistav. Man håller i den. Då dyker en bild av ens favoritdryck upp i ens huvud så intensivt att man inte kan tänka på annat. Därför svarar man på alla frågor utan eftertanke.? Han gned sig om ryggen. Emil brydde sig inte om att fundera på vad det var. Det måste finnas något sätt att komma runt P-staven!


Namn: Emil
E-post: emil@emilh.cjb.net
Tid: 20:39
Datum: 2001/04/24