Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Film + Fantasy = Sant?

Angående mitt eget inlägg en bit ovan.

Meningen "Den typ av Fantasyfilm som är enklast att få axeptabel borde väll vara någon där magi har en tämligen undanskymd roll." Låter lite märklig

Det skulle narurligtvis vara "Den typ av Fantasyfilm som borde vara enklast att få axeptabel är väll någon där magi har en tämligen undanskymd roll. (Eller nåt)

Bytte plats på "Borde" och "är" det lät lite fel. Ordsföljden lät annars nästan lite millitant.

Detta inlägget är nog lite meningslöst med tanke på att jag inte tror att någon missupfattade meningen innan heller. Och om så torde vara skulle det nog inte spela någon större roll. Ordningsföljden på är/borde, det är ju inte avgörande för Jordens öde precis.
Men jag har håltimma innan naturkunskapen, och nått måste man väll ägna tiden åt, även om det är ett meningslöst inlägg.
Apoprå det. Är det inte lite meningslöst att läsa naturkunskap, när man innan den kursen precis läst färdigt Biologi Kurs A. Även om inte allt är upprepningar så är det inte heller precis något nytt man får lära sig. Skulle det inte vara bättre att bara förlänga Biologi Kurs A lite, och där lägga in lite mer om miljö.
Eller föresten det kanske bara blir otympligt. Inte vet jag.


Namn: Kappan
E-post:
Tid: 12:19
Datum: 2001/04/26