Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

LYSSTRING. CHAT KANAL IGÅNG.

Självklart kommer jag också vara op men det är bättre med fler op:ar så att det oftast är någon där hela tiden..och Emil har nu ändrat topic till "Natur och Kulturs officiella FANTASY chat. Välkomna!"

Jörgen skrev:"Beskriv närmare vad det här rör sig om, jag är inte så insatt i chattekniken. Det knepiga ligger i att använda ett anrop som kan tolkas som sanktionerat av nok om inte nok är inblandat mera officiellt. Som sagt beskriv vad det rör sig om, så kan jag kontrollera med rättighetssakkunniga, allvarliga saker nuförtiden."

Vi som befinner sig på detta forum har jag skapat en chat för för att tjötet ska hamna på chatten istället för på forumet så att det kan bli mer ren fantasy i forumet. Dom flästa känner ju varandra i forumet och tycker kanske det är roligt att "tjöta" med dom. Chat kanalen är till för det och fantasy ämnen också (självklart). Tycker inte nok om det så kan jag avsäga mig ägarskapet av kanalen och ge det till någon på nok så det verkligen blir en officiell chat.

En fråga: Om det kommer fler chattar till nok som representerar sitt ämne kan vi ju inte beslag ta kanalen nok.se eftersom det är ett generelt namn. Man får i såna fall döpa om kanalen till nok.se.fantasy...eller?


Namn: Dalthor
E-post: gustafsson_danie@hotmail.com
Tid: 10:36
Datum: 2001/05/02