Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Robert Rankin

Mad Lord Snapcase skrev:

"Självklart kommer jag till Fantastika. Wouldnt miss it for the world."

Bara en varning för er som tänker komma dit: jag kommer garanterat att vara där och ni kommer garanterat att se mig, men jag kommer att vara fullt upptagen i stort sett hela tiden.

"Efter som Mr Rankin är inblandad så kan jag tänka mig att det inte gick normalt till när han blev inbjuden. Den mannens liv är kantat av vansinne. Skulle du kunna berätta?"

Nåja, dock anonymiserat:

Herr X frågar kongressordföranden om vi tänkt oss bjuda in herr Rankin. Kongressordföranden svarar att det vore trevligt att ha herr Rankin där, men att det inte finns någon budget och att det måste diskuteras i kommittén. Herr X svarar att det fixar sig. Herr X fixar fram pengar, och säger till fröken Y att pengar är fixat och att kongressordföranden okejat att herr Rankin bjuds in. Fröken Y tar kontakt med herr Z i England om att Fantastika kan tänka sig bjuda in Rankin som hedersgäst, och kan herr Z skicka henne herr Rankins e-postadress. Herr Z svarar inte fröken Y utan vidarebefordrar valda delar av fröken Ys brev till herr Rankin. Herr Rankin skickar omedelbart ett svar till fröken Y om att han kommer till Fantastika. Fröken Y och undertecknad träffas på krogen Tre Backar, och hon nämner i herr Z i England varit handlingskraftig och att herr Rankin kommer till Fantastika. Undertecknad, som sitter i kommittén, blir mäkta förvånad över detta, och kontaktar kongressordföranden som också blir mäkta förvånad, innan vi lyckas rekonstruera orsakskedjan.

/Karl-Johan


Namn: Karl-Johan Norén
E-post: kjnoren@hem.passagen.se
Tid: 18:34
Datum: 2001/05/10