Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Liftarens guide till galaxen

jag minns specielt den där scenen när Marvin ska täcka för sin otacksamma ägare Zaphod (ge honom lite extra tid att fly). Det är min absoluta favorit.

Sedan gillar jag verkligen stjärnskeppet Titanic, den perfekta spegeln över mina semestrar.
He, he, he. Den är kul.

'Hissroboten var på gladare humör - men bara en liten aning gladare. "Ner?" sade den. "Det var vad Kalvitt skrek åt mig brevid skyttevärnet i Ypres. Det var det sista han sade i livet. En granat tog honom - samma granat som tog armen och benet av mig. 'Ner!' Jag kan än i dag höra hans röst..."
När hissen hade kommit ner till tredjeklass-däck hade de tre fått en detaljerad beskrivning av de primitiva förhållandena på förbandsplatsen i Caen, intima skildringar av hur man slär bort kallbrand ur ett djupt sår och en nästan fullständig genomgång av de allierades rekvirerings metoder på Cypern. Det var en imponerande bedrift för att vara utförd av en robot från en kultur som inte visste någonting om jorden.
"Herregud, jag hoppas att vi inte behöver åka i den där hissen fler gånger", stönade Dan när de tre rusade bort genom tredjeklass-korrridoren.'

He, he, he. precis som mina semestrar. Fast med en bomb och lite spejsade skepp. Hmm... Nu kan man ju boka resor i rymden...


Namn: Eowyn
E-post:
Tid: 21:20
Datum: 2001/05/14