Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Mäktigt värre!!

Har verkligen ens Jordan själv koll på allt han lägger inn i böckerna, är de inte lite inkonsekventa ibland.

Apoprå det tycker jag Path of Daggers är en av de bättre böcerna på sista tiden (eller egentligen inte, det lokala biblioteket har bara böckerna på svenska (jag har aldrig tyckt att de varit värda att köpa så jag lånar dem.) så egentligen "knivarnas väg" och "Järnets tid")

Om vi ska ge oss inn på den smått meningslösa diskusionen om vem vilken karaktär som har mest slagkraft (eller nått) så spoiler för "Krönikerna om Thomas Covenant den klentrogne"

Spoiler då (Krönikerna om Thomas Covenant den klentrogne) kannske?




Där har inte en gud en suck.


Eller annars

Sigurd med sitt svärd Grane ärft av Sigmund skapat av gudar krossat av gudar återställt av Regin, för att klyva städet och dräpa Fafner girighetens frände.

Något liknande var mitt första inlägg här. Tänk vilken start, det första man gjorde var att skriva ett totalt meningslöst inlägg som närmast är en parodi (eller nått) på de fornnordiska myterna. Rätt meningslöst. Nästan lika meningslöst som större delen av detta inlägget. Vad gör man med tiden igentligen. Borde man inte läsa något nyttigt som tja Matematik istället. Nä det var nog en dålig idee. (Inte att läsa Matematik utan offra sin högt värderade tid som man sitter framför datorn, ansluten till en seg modemuppkopling som envisas med att koppla ur)


Namn: Kappan
E-post:
Tid: 21:11
Datum: 2001/05/16