Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Länkar

Jag hoppas att alla som är intresserade av lajv utnyttjar våra länkar här på sidan. Där torde man kunna få svar på det mesta och hitta roliga idéer för dräkter och prylar. Överhuvudtaget är hemsidan nu nästan helt uppdaterad och värd en närmare bekantskap. Nyheter om fantasyfestivalen förs in allt efter som de kommer. Och glöm inte Fantastika 2001 15-17 juni på Kulturhuset! Det här blir verkligen fantasy-året nr 1, med tanke på filmerna som kommer i höst. Potter och Härskarringen.
Och bland författare glöm inte Robin Hobb som besöker Fantastika 2001. Hon är en bekantskap värd att göra. Och, med risk för att verka tjatig, hennes böcker är kanske den bästa fantasyn av "High"-typ som skrivs idag. Ja, jag är redaktör för henne och vi vill som förlag tjäna pengar på böckerna. Men hon är trots det lika fullt helt enormt bra.
Orson Scott Card skriver om henne: "Hobb combines the epic quality of Tolkien, the gritty realism of Fergusson, the quirky imagination of Goldstein, the science fictional sensibility of Herbert -- and she writes characters and families that I wish i'd created. There is no better writer working in speculative fiction today."
http://www.hatrack.com/osc/reviews99/index.shtml


Namn: Jörgen Peterzén
E-post:
Tid: 14:19
Datum: 2001/05/17