Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

To be continued

Flummigt? FLUMMIGT!? Du ska allt veta att det där var ovanligt realistiskt för att vara skrivet EFTER MIDNATT!

Sådetså.

>De turades ju om att ta vakt, sü hur kundeJobert dü väcka dem?

Kaffet var slut, så de sommnade.

Parodi på vad? *Misstänksam*
Det är mitt stycke! Jag gillar min verision, jag tyckte så synd om Mysan innan dess... Kom inte och trolla tillbaka hennes vingar, du! Då blir jag arg... Stackars Mysan.

Och förresten, vem var det som skrev:
?Det skulle också vara bra om vi kunde hålla det hela aningen mer seriöst? humorn är bra, men mer seriös på det andra sättet. Biobiljetter och små moln, antagligen lite inspirerat av kudden som jag skrev om. Kudden var däremot en parodi på kodden i Brooks böcker? ugglan tog en paus och fortsatte sedan ? tror inte ni att det är större chans att vissa här inne tar sig för att skriva om vi håller det lite mer seriöst? Vi ska för den delen försöka låta Jobert Rodan vara i fred, det är ju han som är gud i den världen. Vi själva kan ju inte ta oss dit, och någon måste ju hålla koll på världen? Han är en rättvis och, för det mesta, en snäll gud.?

Jo det var visst tvunget att Jobert hjälpte dem! Vem skulle annars hjälpa dem? Kudden? Melker och Kasper? Phorumets råd? Trollkarlarna? En mystisk druid? Jag gillar Jobert Rodan i rollen som... vad han nu gjorde.

faktiskt.


Namn: Eowyn
E-post:
Tid: 17:17
Datum: 2001/05/20