Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

To be continued

Argh! UGGLAAAN! VAd har jag SAGT om TBC tillrättavisningar? Skärp dig!

Så där, nu har jag varit aggresiv för dagen (men vänta bara, det är en dag i morgon också...) =<)

När armén fortsatte tidigt på morgonen började Edvin undra (1) varifrån Pirrin egentligen kommit.
Av någon konstig anledning hade varken (2) han, Landalf, Langorn, Merrin, Louise eller Mysan tidigare tyckt att det var konstigt att Pirrin var vid liv.
Nu när Edvin funderade på saken, (3) var det verkligen konstigt att Pirrin bara hade dykt upp så där plötsligt med den där flickan.

Hmm...
1) han kom med Mysan
2)han var för trött, Jobert hade förklarat allt för Mysan (han fixa hennes vingar, ju), Merrin hade alltid i hemlighet trott att Pirrin levde, Lousie och Langorn förklarades allting för på vägen bort till Edvins tält, Pirrin väkte Langorn först och Langorn väkte Cruhar o.s.v. Lousie vart bara glad över att veta något som Edvin inte visste och Landalf sov igenom alltihopa (det borde jag kanske ha nämt...) =)

Ps. Vakten som Ileria mötte var ovanligt trilsk, eftersom Ileria i stor (med slöjan på, alltså) såg ut som en vanlig bondflicka. Pirrin däremot hade dagen till ära skrudat sig i en magisk skrud (den SÅG i alla fall magisk ut...) och en trollkarl slipper mycket lättare förbi än bondjäntor... Vänta jag kom just på en bra parodi, jag återkommer med den, snart.


Namn: Eowyn (den Eviga)
E-post:
Tid: 16:28
Datum: 2001/05/21