Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Ny era för forumet...

Efter min långa frånvaro så har jag bestämt mig för att göra ett seriöst inlägg om jag nu kan finna ett sådant.
JAg har från ett och annat håll fått höra att det har varit lite dött här på sistone så vi får väl ta och göra något för att bota denna farsot. Vad sägs om ett seriöst inlägg där så många som möjligt kan delta och hålla en seriös diskussion.
Hmm, om någon har några inlägg som är seriösa och vill att folk ska svara på dem, BÖRJA SKICKA IN DEM!
Vi ska börja en nu era tills nästa mörka tidsålder börjar.
Då får vi utse nya hjältar som kan förse oss med nu roliga ämnen och förslag på böcker.
Visst, jag vet att jag är lite gnällig nu men folk brukar ha en vana att börja prata när man gnäller på dem men jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det.
Jaja, jag har iallafall utsett mig själv till härold till denna nya era och jag inleder denna gyllende nya ålder med att skriva ett nytt inlägg där alla kan delta.
Eh, detta blev vissta längre än jag hade väntat mig.
Förresten, kan alla ni som folk ser upp till svara på detta så blir det fler som skiver. (Beth, Christina, Nibelung med flera)

Jaja, nu om någon har orkat läsa hit så börjar mitt inlägg...
I min långa resa genom USA har jag kommit över ett flertal böcker och fått många idéer om vad jag kan skriva här. Ett av dessa små funderingar är hur en bok åverkar en när man läser.
Oftast när jag läser en bok så blir jag lite så som bokern är. Är det en rolig glad bit så är jag på bra humör och kan gå och vissla i korridorerna medans jag kan deppa i dagar när jag läser en sorglig bok där förtvivlan styr handlingen.
Det var ettan.

Nu vidar till nästa. Hur skulle du själv vilja berskiva dig om du fick var en varelse som var en del i en fantasybok. Jag hyser själv små tankar om att vara en slank alv i vit tunika, gula stora ögon med enrom vishet men att skiljer av från gruppen av alver genom att vara mörkhårig iställlet för linblond. Jag frågar inte nu, märk väl, vilken ras ni föredrar inom fantasy utan hur du själv skulle se dig i fantasyns långa vägar av val.
Och snälla, inga blåa grisar med gröna prickar nu!

Det var allt för denna gången men jag lovar att återkomma så snart jag har möjligheten att göra det.

MvH Nevyn


Namn: Nevyn
E-post:
Tid: 18:36
Datum: 2001/05/24