Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Jubuleum!

Den bästa tiden i sitt liv, enligt mig och mina erfarenheter i mitt 23 år långa liv, är veckorna innan man tar studenten, i dessa veckor skulle man vilja stanna för resten av sitt liv. Det var de veckorna som man bara umgicks med kompisarna i skolan, man hade bara roligt. Läxor hade man så gott som inga så inget sådant tråkigt.

Efteråt kommer tyvärr en tråkig bit, vänner splittras och befinner sig på olika högskolor/univesitet i hela sverige (och utomlands). Har man inte valt någon vidarutbildning så får man då uppleva det riktiga livet antingen i jobb eller arbetslöshet. Man tyckte att skolan var jobbig, och det var den på ett sätt, men jag har upptäckt att tiden i skolan, det är då man har roligast.

De som har tagit studenten för ett tag sedan eller är mitt uppe i den, håller nog med mig att det är den bästa tiden i sitt liv. Den sista veckan har man total frihet och man kan göra vad man vill och jag lovar man gör många galna saker då. Ta vara på den när den kommer om ni inte är så gamla än.


Namn: Flamnag
E-post:
Tid: 10:16
Datum: 2001/05/28