Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Hej alla nyingar...

Jag är också ny här och jag trivs ganska bra (hittils i alla fall). Jag har hört att ni har någon chatt. Hur, var och när frågar jag då för jag har inte så bra koll på allt som har med data att göra men jag gillar att spela. Oftast tröttnar jag innan jag klarat av spelet men det är kul tills jag tröttnar i alla fall. Ska man presentera sig? (lika bra kanske... ni kan väl alltid strunta i det om ni känner för det.)
Jag är en... en... hmmm...Jag är 20 år och av det kvinnliga könet. (jag är inte flicka eller tjej(eller det kanske jag är...???) men jag känner mig inte som en "kvinna"). Lite flummig kanske och ibland väldigt förvirrad men det kan faktiskt vara positivt *intar försvarsposition* eftersom jag då kan komma med frågor som förbryllar de flesta. Jag gillar självklart att läsa (är lite av en nybörjare har läst fantasy i 2-3år). Jag gillar böcker med kvinnliga "hjältar" eller huvudpersoner. Imperiets dotter är lite av en favorit. Jag inter nog en ganska kritisk ställning till WoT även fast jag köpt böckerna på både svenska och engelska ( de svenska tog slut...). Men det kan jag ta en annan gång...
Jag skulle vilja lajva men är lite osäker... För övrigt så gillar jag att åka inlines och jag funderar på att börja på ngn form av kamsport i höst (ska bara hitta en bra klubb) troligen ju-jutsu eftersom jag tränat det förut (en termin bara...*längtar tillbaka*). Jag bor i vår fina huvudstad också!!! Fast egentligen så bor jag ju inte där, men nära Jag bor i Nynäshamn och för de som har rest till gotland ngn gång så vet ni var det ligger.
Nej nu får det räcka (jag verkar troligen lite överambitös (stavning???) men jag har lite tråkigt på jobbet...inget att göra.
Hejdå!


Namn: Disa
E-post:
Tid: 14:52
Datum: 2001/06/01