Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

´Kulturella ansikten på Forumet

Pejgan:
Du måste vara ett snille att komma på något sådant som en hemsida bra för oss att lägga upp info bilder m.m om oss eller nån form av chatt med lösenord så att men vet vem som är inne.

Jag har börjat på att göra en egen sådan hemsida på maxpges hema eller så gör jag en med officielt tillstånd (vilket gör att det kommer inte vara uppe nån sida för än till jul minst!)

Den *gammla goda tiden det var väv vid början av 1999 då sidan var ny upplagd och har ni märkt det är bara två förändringar som skett på denna sida:
Dom har slutat klaga på att man skriver fel och så har dom bytt icon. det var allt dom gjort med denna sida. har någon varit inne i arkiven och kollat det finns massa roliga gamla diskutioner kvar där som jag har glömt och alla dom roliga namnen tex Rand´rödskögget

Ja man kan skratta .

Moridin är och arbetar i Singapore och har inte tid att kolla in här mer med sina försök att förvirra lura och göra sog rolig.

Jag träffade Nicke igår från forumet och märkte att han bara bor 500m ifrån mig!

Världen är liten

Han sa att han har lämmnat Forumet för att bli Daterare på nått Data företag men jag vet inte vad det ordet betuder ens det står i ordlistan att det är en sak/person som sätter datum på saker.

Moridin är en lång 24 åring som är rufsig i sitt guld bruna hår och han har hundratals av robert jordan saker.

Niklas visade sig vara en liten spinkig man med svart hår och glasögon och halvkvävd röst.(mysko)

Oj,oj,oj klokan slår elva kanske måste jag gå och lägga mig har emxamen i morrgon slipper hertsöskolan föralttid då :) *Suck*

allting måste ju ha ett slut vist måste det...Nääää jag vill inte ha nået slut.

Har jag börjat bli galen nu också eller är jag bara trött...Kanske inte


Äh! Vi får väl synas!

/fel (en galen sådan)


Namn: Fel
E-post: v_ogge@hotmail.com
Tid: 22:56
Datum: 2001/06/07