Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Forumets framtid

Så farligt är det väl inte att man måste lämna forumet. Det pratas en hel del om fantasy tycker jag. En del inlägg den senaste tiden som inte berör fantasy har nog berott på att det är många som har slutat skolan och är glada över detta, de ser fram emot sommarlovet. Visst en del av inläggen har varit rätt så onödiga, inlägget med nationalsången, som vi inte skall diskutera något närmare, blev en rätt så tråkig sak.

Jag tror att de flesta onödiga och orelevanta inläggen är slut nu när skolavslutningen är över, en del sådana inlägg kommer det alltid att vara men jag tycker ändå att detta forum håller en bra standard på inläggen. Om det blir ett tråkigt fantasyforum som det på passagen där man bara frågar om när nästa bok skall komma i en serie och om man kan få tips om en bra bok så kommer jag att sluta besöka detta forum i alla fall. En annan sak som är tråkigt med passagens fantasyforum är att jämnt kommer det någon med ett inlägg att det är rasism i fantasyböcker och sådanna inlägg är väldigt onödiga och sprider dålig stämning. Som det är nu så tycker jag att detta forum är väldigt trevligt att besöka, det har mera liv i sig än andra forum.

Vilka inlägg tycker du är onödiga förutom de om skolavslutningar med tillhörande fester och nationalsången-inlägget? För dessa tycker jag är onödiga också.


Namn: Flamnag
E-post:
Tid: 10:34
Datum: 2001/06/11