Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Sökandet del 1

Du kan ju alltid strunta i att ta in goda ÖVER HUVUD TAGET :)
Det skulle vara otroligt annorlunda, tycker du inte.
Låt mig förklara enkelt ett sätt att göra något så otroligt puckat på. Ta Jönsson ligan. Minior, jönnson ligan. De ska in i Flingfabriken, eller hur? DE lurar vakten och dyrkar låsen. Vakten (det goda) VET INTE ENS OM att de har varit där.
Vänta, nu fick jag en så underlig idé. Du skulle kunna (tex) visa vad de goda sysslar med. Göra dem till huvudpersoner. Men inte låta dem få känna till det hela. Låt allting vara helt normalt för dem. Låt läsarna få läsa om deras alldaliga problem, medans Den Onde Härskaren använder saker som de gör, ovetandes, för att säkra sin väg mot makten... Sedan kan du låta Bumbi man komma in och förstöra för honom. När man läst klart en sådan bok så undrar man nog hur det ska gå, och om det kanske händer något liknande bakom ens egen rygg JUST NU.
Så, tillbaka till vakten, även om ni nog förstår allting redan... Jo, dewt gör ni nog. SÅ so long, tangentbord!

Och ps! Det där var natruligtvis bara en av mina vanliga Efter-klockan-åtta idéer. Men den kanske blir användbar, för någon här. Man vet ju aldrig.

Pss. Det sägs att om man kedjar fast ett oändligt antal våldsamma apor vid en varsin skrivmaskin så kommer en av dem förr eler senare att skriva Shakespear.

Psss. Även om internet, naturligtvis, har bevisat att det är fel.

Pssss. Det är värt att tänka på ändå.

Slut på ps:en...
Hej då.


Namn: Eowyn
E-post:
Tid: 21:26
Datum: 2001/06/11