Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

WoT (Waste of Time)

Ojdå här osar det nästan... :)

Jag gillade Jordan ibörjan men nu är jag lite trött på honom. Men hoppet finns kvar eftersom sista halvan av Winters Heart var mycket bättre än de 5-6 tidigare svenska böckerna.
Angående tråkigt språk så läste jag Eddings Sagan om Elenien (tror jag den hette) för något år sedan. Och jag klarade inte av dom böckerna, jag kämpade mig igenom de två första och sedan när jag kom till sista så läste jag bara 30-40 sidor. Jag kräktes nästan. Språket var så banalt, det kändes som att läsa en dialog. Ok det fanns beskrivningar på omgivning och sånt men näe... usch. Jag förstår inte varför jag "tvingade" mig själv att läsa de överhuvudtaget. Däremot så tycker jag om Belgarion och Belgarats och Polgaras bok. Vet inte vad Eddings sysslade med när han skrev om elenien.
Jag gillar Jordans språk men inte att han sprider ut handlingen så mycket och vist det finns tråkiga upprepningar som gör att helhetsintrycket förstörs. Jag tror och hoppas att han kommer att skärpa sig pga all kritik. De 3-4 första böckerna var ju jätte bra tycker jag.

*håller tummarna*

P.S Det är kul att det blivit lite fart på er! Håll ångan uppe!D.S


Namn: Disa
E-post: Disa@Lejon.net
Tid: 10:56
Datum: 2001/06/18