Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Trumvirvel 8

Bisarra typ...

Hur många här har läst "den förste ryttaren"?

Jag gillar stycket där de faktiskt torterar huvudpersonen med pepsi...
Sid 299.
Citat:
"Plötsligt föll Frank framåt när någon tippade omkull stolen. Sedan stoppade man in en våt trasa i munnen på honom. En av vakterna öppnade en Pepsi-flaska, satte fingret över öppningen och ruskade kraftigt. Frank såg att Solange log.
Mannen gick fram till Frank och höll flaskan under hans näsa. Sekunden senare sköt en stråle av kolsyrad läsk in genom näsan och upp i bihålorna. Frank ryckte till i kramp när smärtan exploderade i huvudet och varenda cell i hela kroppen greps av panik. Han drunknade! Han kvävdes! Han dog!
Och sedan stod stolen vertikalt igen och läsken rann ur näsan. Annie grät.
"Rakt upp i hjärnan!" utbrast Solange och skrattade. "Skål!" Han började marschera fram och tillbaka på golvet. "Vad tycker du, Frank?" Han höll upp handen och fällde ner et finger i taget. "För det första är tekniken väldigt enkel, för det andra förbrukar man väldigt lite rersurser, för det tredje blir det inte kvar något misstänkt som man kan spåra och för det fjärde blir det inga permanenta skador. För det femte? Man kan göra det om och om igenoch det gör lika ont varje gång!" Han lät händerna sjunka och tog ett djupt andetag. "Nu ska du berätta för mig om Gleason. Vet han om att du är här? Känner han till spridningsproven?""

*Fnissar*

Pepsi är visst användbart till mycket...


Namn: Eowyn
E-post:
Tid: 13:33
Datum: 2001/06/19