Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Jordan bra/dåliga sidor

Om man inte gillar en karaktär i boken så är väl inte boken direkt dålig. Är karaktären en av huvudpersonerna kan ju hela boken vara usel. Ibland när jag ser en film eller bara någon serie på tv:n så kan jag bli sådär att jag bara avskyr en person och sedan kan jag inte se mer. Men det är annorlunda med bok eftersom man helt enkelt kan hoppa över vad den personen säger... (Då kan man ju fortsätta läsa vidare) Jag gör det och det är väl egentligen inte speciellt kul eftersom man ändå missar den delen... men i vissa fall står jag inte ut helt enkelt.

Angående jordans bra/dåliga sidor så håller jag nog med Pejgan. Det blir för mycket om alla. Det kändes bra i de första böckerna eftersom det endast var 3-4 olika personers synvinklar man fick läsa om. När de svenska böckerna är delade i två engelska blir det ännu mer rörigt eftersom det i en bok saknas kaptitel på vissa personer. Om "actionsenerna" så tycker jag att han får till det ibland, då håller man nästan andan... Tycker det är lite tråkigt med "Vinden över ängen", "Fågeln i träskmark" och "Höken flyger över molnen". *ironisk* Jag har väldigt svårt att föreställa mig det hela då.
Jag hoppas innerligt att Jordan har "skärpt" sig till nästa engelska bok. Winters Hearts sista halva tycker jag var suverän...(iförsig kan det ju hända att jag ångrar mig om det uttalandet eftersom jag endast läst den boken en gång men det verkar lovande i alla fall.)

Angående Jordans värld så är ju själva tanken väldigt bra men den är nog för stor för att han ska kunna bibehålla kontrollen av den...om han nu någonsin haft kontroll.
jag utgår ifrån böckerna eftersom jag inte har läst den där guiden, kanske borde göra det i väntan på nästa bok...


Namn: Disa
E-post: Disa@Lejon.net
Tid: 12:38
Datum: 2001/06/21