Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Christina på TV ikväll!

Jo ... eh ... det ska väl påpekas att jag skrev det mesta innan jag läste Donaldson (den här romanen var ett låååååångt projekt) men det finns kanske en anledning till varför jag gillar Donaldson. Och följaktligen fanns det också en bra anledning till varför jag vände mig till NoK med mitt manus. Jag får inte betalt av förlaget för att säga detta, utan jag säger det bara: jag tycker att NoK har den bästa fantasyutgivningen och jag känner mig stolt och glad över att ha dessa "kollegor".


Det finns vissa likheter men min huvudperson är åtskilligt yngre och omognare, och han är inte lika bitter även om han har ett häftigt humör. Själv tycker jag att han är kul ... även om jag vid några tillfälle avbröt skrivandet och tog en allvarlig funderare på om han inte gått lite väl långt. (Sedan tänkte jag "äh, vi kör ..." >:P )
Överkurs för intresseklubben: Jag smög sedan in en liten gliring till Donaldson i min bok - sid 78, Jordan fick sin på sid 278 - bara för att skoja lite.

Covenant gjorde mig rejält förbannad några gånger, inte bara med sin brutala behandling av vissa personer, utan också med sin ändlösa velighet. Men sådana personer är intressanta, de ger boken liv.
Rand al'Thor i Jordans böcker gör mig däremot arg på fel sätt, eftersom han är så blek. Vad hade han för ambitioner innan han blev Utvald? Valla får, tydligen. Tur att Mat och Nynaeve finns, de lyfter historien.


Namn: Christina
E-post:
Tid: 22:04
Datum: 2001/06/21