Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Christina på TV ikväll!

Dan! Vad onödigt. Klart att jag tycker att Karolina är bra. Däremot kan jag inte springa runt och fråga andra vad DE tycker att jag borde säga. Det skulle nämligen vara enormt jobbigt eftersom alla tycker olika. Jag satt inte med i detta program som någon slags representant för alla Sveriges fantasyälskare, för som jag påpekade - fast jag tror det blev bortklippt ihop med halva intervjun - så är fantasy inte så enhetligt som många tycks tro ... vare sig det gäller smak, handling, litterära ambitioner eller annat. När jag redovisar min uppfattning om fantasy vet jag att många andra skriker "neej!" men självklart har vi rätt allihop ... eller hur ...? ;-)

Och visst kunde jag ha nämnt Utvandrarna istället, en fantastisk roman(serie). Men grejen är ju den att alla redan känner till den. Hobb är också välkänd åtminstone i fantasykretsar. Ett boktips behöver inte röra sig om den ultimat bästa bok man någonsin har läst, utan en som man tycker är värd lite mer uppmärksamhet än den hittills har fått.

Tycker jag.

Nu har jag firat färdigt midsommar och det var jobbigt (fast lyckat på det hela taget). Och spridda skurar mest hela tiden. Vad skrev jag förresten i det här inlägget? Äsch, jag är visst för trött ...


Namn: Christina
E-post:
Tid: 22:07
Datum: 2001/06/22