Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

sagan om ringen

Inget slår väll ett gammalt åtta bitars Nitendo.
Om jag köper Gamecube? "Knappast" finns annat och lägga pengarna på. Men nog minns vi den fyrkantiga gråa burken, tala om känsla. "Det var tider det", inte dagens utslätade, snabbt uttråkande 3D-spel. Super mario, Legend of Zelda, vilka minnen.
Varför inte spela på datorn, då slipper man ju ifrån alla gamla Tv-apparater med låg upplösning. Iof blir hårdvaran för långsamm för att köra spelen på anständig upplösning snabbare än tjaa snabbt. Iallafall om man inte har någon lust att betala en hel drös med pengar för att uppgradea åbäket.

Apoprå Microsoft, jag testade några Linux-distrb för ett tag sen. De funkade ju riktigt bra trots att jag knappast har några jupare kunskaper om datorer spec, inte datorers hårdvara. Ibland fick man testa lite innan Xwindow gick igång bara. "Red hat linux" var ju faktist inte mycket svårare att installera än Windows 98/95. Dessutom funkade ju därefter allt redan från början man behövde inte ens lära sig några komandon Fönsterhanteraren bara startade upp, och sen vara det bara att klicka sig fram. (till och med Xwinow systemet ställde in sig attomatiskt i Red hat).
Det är väll när det gäller operativsystem Microsoft har sin grund i sin dominans. Kanske är inte Linux bättre (det får nog var och en ha sin åsikt om) men det är gratis, eller iallafall billigt.

Detta var nog mitt första inlägg på rätt länge.


Namn: Kappan
E-post:
Tid: 21:59
Datum: 2001/06/26