Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Christina

Hela det här inlägget samt Christinas svar (om inget annat anges) är en * S P O I L E R *, för er som inte läst klart hela Svart Eld!

Det jag åsyftade var det som hände i hamnen efter att vingbärarna gjort sitt tillslag. Då när Luthi och Jarga flyr och sedan träffar mördaren.
Hela tiden innan Jarga kommer till Glada Laxen misstänker man ju faktiskt Luthi (efetr att de träffat honom två gånger, förstås).
Sedan glömmer man helt bort det när så mycket händer samtidigt.
När de är på väg att möta mördaren tänker man "det är mördaren som förråt dem".
Sedan tror man att Luthi blir lurad av honom, men inser sedan precis innan han räddar Jarga att han aldrig trott honom...

Det var bara de jag försökte säga förut. Just när man läser den delern så kan man inte sluta eftersom det är så spännande, men man försöker samtidigt komma på hur de egentligen ligger till.
Först när Luthi själv berättar hur det ligger till förstås man det helt.
När Ulven sedan säger något som: "Varför? För att den där jäkla poeten gav mig en häst..." känner man sig varm inombords och kan inte låta bli att le åt den gamle poeten :@)

Fantastiskt slut förresten. Verkligen oväntat. Jag kände verkligen för att läsa om hela boken på nytt när jag läst klart :@)
Och de brukar inte vara så med andra böcker...


Namn: ugglan
E-post:
Tid: 22:12
Datum: 2001/06/29