Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Tillbaks

Vad du har missat? Ööh, inte så hemskt mycket kanske. Vi fick in en massa off-topic-diskussioner ett tag men nu börjar det hela komma på rätt köl igen. Emil har startat Shelfwood. En massa forummedlemmar har tagit sommarlov. Remik har kommit, setts och avlidit - återkommer under nytt nick. (Varför alla dessa alias förresten, vad är det för fel på era riktiga namn?) Och så pratas det en massa om olika spel och där hänger jag inte med alls.


Smörj in hyn med mycket fuktighetsbevarande kräm och håll dig i skuggan. Lite solbränna i ansiktet ser visserligen trevligt ut men leder till förtidigt åldrande, det är jag övertygad om. Jag slutade sola för tolv år sedan och saknar det inte ett dugg. Det är bara varmt och jobbigt att ligga och vändsteka sig, nej bättre att sitta i skuggan med en god bok och ett glas iskall juice.

Här kommer för övrigt receptet på sommarens kallaste dryck: fyll ett stort glas till hälften med iskall O'boy. Proppa sedan i så mycket vaniljglass som får plats. Mixa inte, det är det som är finessen. Efter en stund har mjölkchoklad och glass ingått en skön, isig förening och svalkar något otroligt. Avnjutes genom sugrör.


Namn: Christina
E-post:
Tid: 23:34
Datum: 2001/06/30