Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Trumvirvel 2: The dark strikes back

Remik stirrade efter den flyende fjanten och kliade sig på magen. Först då insåg han att efter 60 år utan en enda klippning blir man ganska hårig. Han såg såg sig om efter en frisör men såg förstås ingen. Han var trots allt i en mörk skog. Det kanske fanns några i Moskva. Sedan insåg han att det inte fanns kvar.

Han började färden ut ur skogen. Då och då stötte han på några ensamma jägare som oftast slängde vapnena och sprang när de fick syn på honom. Efter en stund började han få en ganska ansenlig samling gevär.
Just då så delade skogen på sig och gav utrymme för en liten tjärn. Även om Remik hade tillbringat 60 år med att spela poker med döden så tyckte han fortfarande att det såg ganska vackert ut. Han fokuserade blicken och upptäckte...

...en massa mygg. Han slog undan några och började gå. Det hördes en knall bakom honom så han såg sig om och fick syn på JAS som kom flygande mot honom i full fart.
"Stopp!" vrålade Remik. När piloten fick syn på Remik tvärnitade han och föll pladask ner i vattnet.
"Oj då" sade Remik ångerköpt. Piloten hade lyckats få ta sig ur planet och simmade nu mot stranden på andra sidan sjön.
"Kom hit!" vrålade Remik. Simmaren vände sig instinktivt om och började simma mot stranden. Personen klev upp på stranden.
"Vad tror du att du håller på med!?" undrade Remik.
"Jag jagar mygg" svarade personen.
"Har vi träffats förr?"
"Det tror jag knappast" sade personen och drog av sig hjälmen. Remik trillade i vattnet när han insåg vem det var...


Namn: Emil
E-post:
Tid: 15:31
Datum: 2001/07/02