Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Tillbaks

He,he,he...
Hur jag fått mitt namn?
Det är en lång historia som jag inte orkar med just nu.
Ok, ok...

"I ett nordbeläget land kallat Sverige låg en gång en mäktig stad vid namn Eskilstuna. Nu för tiden är staden så gott som bortglömd och de som känner till den gör sitt bästa för att glömma.
Ute i komunens urskog ligger Barva, en ganska lantlig plats även om de flesta inte livnär sig som bönder. Barva är dock inte den enda förorten, där finns också en del andra. Men det skall jag inte förtälja mer om just nu. En annan viktig förort som gränsar till Barva, måste jag dock ta upp. Kjula heter denna gudsförgätna plats där ungdommen är än värre än i Barva.
Mopedåkarna är fler, fulare och fullare. Skolbarnen mobbas mer och lär sig mindre än i Barva, som annars har en väldigt dålig skola.
Så dålig var den skolan att gymnastiken var i Kjula, så även språk och slöjd.
Och barnen de bråkade och retades och slogos. Kjulaungar mot Barvaungar i en evig strid mot varandra.

Själv är jag från Barva och har således gått i Barva skola och haft lektioner i Kjula. Något geni kallade en dag någon av oss från Barva för Ugglebo, då han inte förstod mitt sanna namn.
Från början var det kanske inte jag, men efter ett tag så tyckte alla att det var mitt namn. Hur man nu kan heta så, eller varför man får för sig att kalla någon för det, är för mig än idag ett mysterium..."

Efter att några gånger ha sagt att jag inte hette så och även upptäckt att det finns en plats vid Sveriges östkust som heter så, gav jag upp.
Jag tar inte illa upp så lätt och nu kallar många mig för Ugglebo när de orkar. Annars säger de bara Ugglis, vilket Paddus konstigt nog kallat mig ett par gånger...

Hur som helst så funderade jag på vad jag skulle heta på internet ett bra tag.
Om man kastar om bokstäverna i "ugglebo" får man "legogube".
www.geocities.com/legogube
Det blev docj tjatigt när folk hela tiden sade "det stavas LEGOGUBBE", så jag bytte till Ugglan.

Så där, ja...
Nu har jag avslöjat en av mina största hemligheter, och förutom ni på forumet känner endast tre-fyra personer i hela världen till detta.


Namn: ugglan
E-post:
Tid: 20:25
Datum: 2001/07/04