Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Nattfolket = forumets befolkning

Jag har också märkt detta. Tyvärr så måste jag gå upp klockan 6 varje vardag för att gå till jobbet kl 7, när klockan börjar närma sig 22-23 börjar mina ögon gå i kors och jag kan inte koncentrera mig längre. Vid 24 är det absolut säkert att jag sover.

Jag önskar att jag kunde börja jobba senare för jag är ingen morgonpigg person, det skall gudarna veta. Jag är absolut en nattmänniska som brukar ligga och läsa till 2-3 på natten. Ja, ja det är bara ett tillfälligt jobb jag har så snart kan jag nog gå till mina "normala" vanor. Tyvärr så måste jag börja på ett så kallat vedotek när sommarjobbet tar slut, är arbetslös och stämpeldagarna är slut. Då måste jag sitta i en lokal med datorer och titta på internet hela dagarna. Det låter kanske roligt att ha tillgång till internet hela dagarna men när man sitter där i åtta timmar så finns det inte så mycket intressant att titta på när det gäller internet. Nåja då kan jag ju i alla fall försöka skriva på mina berättelser. Det svåra är bara att få inspiration och tillräckligt lugnt runt omkring en i den salen. Jag skriver enklare när jag har inga personer runt mig och det är helt tyst, jag är nästan som en eremit.

Nej nu har jag flummat iväg lite mycket. Börjar nog bli trött. Ni skulle ha stoppat mig långt innan jag skrev allt det här. Men det hade ni ingen möjlighet till.

Nu skall jag nog gå och lägga mig, försöka läsa lite i boken jag håller på med. Sedan är det att gå upp kl 6 imorgon också. En ny dag, nya tag, slita ihop brödfödan. När lönen kommer så blir man i alla fall nöjd.

Nej nu får jag verkligen sluta. Varför jag skrev allt det här vet ingen, inte ens jag.

God Natt /F.F. (Flummige Flamnag)


Namn: Flamnag
E-post:
Tid: 21:19
Datum: 2001/07/25