Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Därför är SoDå frustrerande.

a) 2 svenskaböcker per år? 1engelsk? hu vad lång tid. man får ju abstinens besvär...dessutom är de påtok för bra för att väntas med att läsas, vilket man skulle kunna med en sämre serie.
b) DYRT. Själv lånar jag dem på biblioteket, men de måste ju införskaffas när kontanta resurser finns. Vem vill börja köpa en serie som de inta har en aning om den verklgen är bra? Inte jag iallafall. Så smångom upptäcker man dock riskerna som beskrivs i punkt c) men då är det förmodligen redan försent och man har införskaffat alla 14 svenska böcker för 400kr styck och den engelska orginalet bara för att se om den är bättre.(för att inte glömma pocketarna, de måste man ju ha. man vet ju aldrigvad översättaren sysslar med.)
c)Beroende framkallande. Det borde finnas en varningstext på baksidan: ``Varning! Denna serie är extremt bra! När du väl börjat läsa kan det vara extremt svårt att sluta och du kommer med stor sannolikhet finna dig djupt nere i Jordan-träsket fyllt av böcker, fanclubar jordan hemsidor samt det dåliga wheel of time spelet som trots av allt har en jordan stämpel...´´
d) all annan fantasy känns påengång kort,dålig och oseriöst skriven, oavsett kvalitet. Vissa böcker har dessutom oturen att läsas när en ny Jordan-bok kommer ut vilket resulterar i att den avbryts mitt i bara för att börja läsas(med bra mycket mindre euntisiasm)igen 5 dagar senare.(självklart tar det inte 5 dagar att läsa en Jordan men vem orkar börja på något nytt omedelbart efteråt?)

Därför är Drakens återkomst böckerna frustrerande....


Namn: smiley
E-post: smiley_is_nice@hotmail.com
Tid: 13:05
Datum: 2000/04/30