Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Bara intressanta saker här

Vad som inte framgår av de här bilderna är att jeepen stod med fronten mot en vägg. När killen väl blivit skjuten var polisen tvungen att backa över honom för att kunna köra därifrån. (förutsatt att de inte gick ut och flyttade på kroppen vilket antagligen hade fått lite lustiga effekter på denne polismans hälsa med tanke på stämningen just då) Jag är ganska säker på att mannen som sköt fruktade för sitt liv, med tanke på att flera arga unga män försökte skada honom med allehanda redskap, att han sedan sköt en kille i huvudet var väl det sämsta tänkbara sättet att använda pistolen på men jag gissar att han var ganska desperat/panikslagen just då.

Sidan där man hittar bilderna är uppenbart vinklad varför man ska vara lite försiktig när man läser texten. Allt kanske inte gick till precis som det framställs.

Tycker fö att det är synd med folk som uppenbart söker sig till demonstrationer bara för att få krossa och slåss. Demonstrationer är till för att dra uppmärksamhet till ngt som många människor tycker är fel, den effekten förtas när media får Spännande Kravaller att skriva om.


Namn: den_glada_elefanten
E-post: den_glada_elefanten@hotmail.com
Tid: 03:06
Datum: 2001/08/03