Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Bara intressanta saker här

Jag tycker självklart att det är bra att demonstrera mot saker man tycker är dåligt.
Det är tråkigt att bara de som bråkar lyfts fram, men att deras åsikter diskuteras flera månader efteråt är väl att ta i. Då bråkstakar lyfts fram brukar det väl inte diskuteras så mycket, mer om själva händelsen. Anledningen till att de fredliga demonstranterna inte får uppmärksamhet är att de flesta inte vet vad mycket om vad de demonstrerar mot. Ok, de vet vad de tycker är dåligt men har de en lösning? Nej, knappast. En på hundra kanske. Om man nu skulle låta demonstraterna prata på i tidningarna är det svårt att inte bara få en massa skit. Det är inte speciellt lönsamt för tidningen.
Ta Attac som exempel, jag såg ett program om dem på tv, de snackade om vad de ville göra med tobinskatten (och om den skulle införas eller inte), de hade helt olika åsikter och visste inte ett skit!

Tillbaka till polisen. Jag tycker också att det var sjukt det som polismannen gjorde.
Det kan ha var klantighet/panik som gjorde att polisen sköt demonstranten och sedan köra över honom, men det kan också ha varit en bråkstake till polis. Jag är helt övertygad om att det finns bråkstakar och andra dåliga människor i polisen också, samma procent som i den vanliga befolkningen och inga test (om det inte ska bli någonslags bevakningsstat) kan ändra på det.
Men alla poliser ska få skit för det blir jag så jävla irriterad på. Som en gubbe som skrev en insändare "jag blev dåligt behandlad av en polis och anmäler nu polisen..." (i sin helhet alltså, han visste inte vem polismannen var i fråga) "...inte för att jag tror att det kommer hända något men jag vill att det ska synas i statistiken."
Synas i statistiken! Va fan för att ändra på något får man väl få fram polismannens namn och sedan klaga.

Nej jag säger bara, fy fan för dem som klagar på polisen som sköter ett bra jobb i de flesta fall.


Namn: Balor
E-post:
Tid: 14:00
Datum: 2001/08/04