Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Citat

På grund av att jag inte har så mycket att göra (i alla fall inte något som är roligare, vilket mycket få saker är) så tänker jag peka ut de små ledtrådarna i mina citat hittills. Jag vet att de flesta är riktigt svåra att upptäcka, och jag menar inte att vem som helst kan upptäcka dem, men de är där i den senaste boken!

?De marscherade både dag och natt, utan att vila och ofta utan mat också, eftersom de ondskefulla varelserna som var dem i hälarna varken sov eller åt.?
- Bara det säger vissa saker som kan vara betydelsefulla. Kampen mellan gott och ont förekommer (som i de flesta böcker), dessutom så finns någon form av jakt med.
Det hjälper ju inte så mycket, eller hur? Men det finns en sak till: fienden.
Fienden äter inte och sover inte.
Slutsats: Antingen är fienden omänsklig eller väldigt beslutsam. Antagligen äter de vanligtvis inte heller, så man kan stryka människor, orcher, trollocker mm eftersom de antingen skulle göra uppror eller stupa av ansträngning.

Nästa citat antyder att en person har haft en kompis-relation med sin väns farfar. Ingen som finner det konstigt? Kan det för den delen vara så att denna släkting var en viktig person? Kanske släkten är viktig? Man kan även misstänka att magi är inblandad när de pratar om "kraft".

Nästa citat nämner kungar och druider och det trodde jag skulle avsluta det hela på fem sekunder. Är druider (som dessutom är vän med en kung) så vanligt förekommande? Om någon lever så länge att han känner ens farfar, kan det betyda något om man lägger ihop det med karaktärerna i detta citat? Om man samtidigt som man ser detta undrar HUR personen är så gammal så kan man komma fram till något.

Det sista citatet måste ge den slutgiltiga pusselbiten? Dalbo + nomad + kung + druid = ?


Namn: ugglan
E-post:
Tid: 22:46
Datum: 2001/08/07