Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

fantasilogi

Förmodligen är du lika förlorad som jag. Jag har minst 20 plancher och bilder med bara fantasymotiv (även om jag har tagit ner dem för att det ska se snyggt ut på rummet. Brukar ändå ta fram dem för att bara titta på dem.) Jag spelar enbart datorspel som är fantasy-baserade och jag läser nästan enbart fantasyböcker men det har hänt att jag har läst andra böcker som är lite mer accepterade av de vuxna. Möss och männikskor, pärlan, Uncle Tom eller vad den nu hette och ett flertal andra nobelböcker elller något sådanat. Man vill ju verka lite lärd... har jag lyckats tror ni?...

Eh, alla i min omgivning tar mig för att jag är en psykopat med narsoccistiska (stavade antagligen fel igen på detta ord) vanställningar när jag börjar prata om fantasy och när jag vill bevisa att man kan leva i naturen utan att ta med sig tjugo kilo priviant och tält med annna utrustning så verkar de klara att skicka mig till psyk.

Tyvärr Elfendale, vi får nog vänta på att vi blir gamla och när nästa generation kommer så får vi säga till dem att det är bra litteratur!
Hmm, känner på mig att Beth och Christina tittar argt på mig nu... ska nog sluta skriva nu...

MvH Nevyn


Namn: Nevyn
E-post:
Tid: 11:46
Datum: 2001/08/12