Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

nytt namn, jag med

Det är INTE jag som adlat mig själv...
Vem denne är vet jag inte riktigt säkert, men ni kan läsa själva här:

"Kapitel 68

I ett annat rum, inte långt därifrån satt några av rådets medlemmar och samtalade lågmält, när dörren smälldes upp och en pust av kyla slog emot dem. Lady Beth stod i dörröppningen och skakade av sin vinröda mantel så att is och snö stod som en sky omkring henne. Hon stegade fram till den öppna spisen för att tina upp sina stelfrusna fingrar.
-Jag är just kommen från Nordlandet
där jag avlämnat viktiga meddelanden till Maskros,den Svarte. Min tappre gula springare står därutanför. Är det förresten någon som sett den heliga boken, eller har Lord Uggla lagt beslag på den igen?
Lord Mesmile nickade sorgset.
-Vi kanske kunde byta ut hans penna mot en i korkat plommonträ, föreslog en av rådets nyare medlemmar."

Ser ni nu?
*blinkar till Beth*

Lite senare kan ni också läsa att det INTE HELLER var jag som hittade på att jag var medlem i kärna:

"Kapitel 83

Hos Phorumets råd var fyra bekymrade magiker samlade uppe i Ugglans tornrum. Ugglan hade just avslutat sin berättelse.
- Tog han Boken? frågade Lady Beth alarmerat.
Lord Ugglan nickade och tog sig sedan för huvudet när världen började snurra igen. Verkningarna av sömnformeln hade fortfarande inte försvunnit helt. - Jag underskattade honom. Jag trodde aldrig att en av de Yngre skulle vara stark nog att sätta upp en sköld mot min paralyseringsformel. Men han lyckades ta sig runt och överraska mig bakifrån.
- Och sedan försvann han alltså med Boken. Lady Pejgan tittade hjälpsökande på de andra tre medlemmarna av Phorumets råds inre kärna."

Vem som skrev detta är jag också lite osäker på (Eowyn, kanske?). Hur som helst så ser ni att det inte är jag som skrivit. Jag använder inte talstreck och det är inte hller min "stil" som återfinnes i dessa bitar...

Om någon nu tvivlar på att dessa ställen är de första förekommande av samma art så rekomenderar jag en sökning i word (tryck ctrl+B)...
Ni som känner igen styckena (kanske som era egna?) kanske har något att säga?


Namn: ugglan
E-post:
Tid: 23:16
Datum: 2001/08/15