Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Ack denna oromantiska verklighet

Själv är jag nog inte riktigt så beroende av fantasy så som jag kan ge sken utav. Vad jag behöver för att må bra och för att få mig att längta tillbaka till, är något vackert. Oftast brukar fantasy vara något vackert och därmed kan man rentav börja se det som du beskrev om Göta Älv-dalen och Bohusfästning som en fantasygrej. Men fortfarande, vad du såg tänkte du på som vackert inte sant? Och du blev glad när du såg det om jag inte helt är ute och cyklar?

Sanning 6 för mediteraren: Skönhet är njutning.

Förklaring: Djupt inneboende i vad som skulle kunna kallas för själ (jag föredrar att kalla det mitt "högre jag") så finns något som längtar och åtrår det som är vackert.
Så allt du behöver göra för att bli glad och tillfredsställa dig spirituellt är att finna något vackert och se på det. Själv har jag försmak för skottlands högländer och hedar. Vackra tjejer i alla de former går också hem... =)

Men hur förklarar man då att man håller fast vid fantasy? =)
Börja tycka om kaffe och sen försöka sluta dricka det så ska du får se vad jag menar. Man kan helt enkelt inte sluta med det. Tror faktiskt att jag ska ta en kopp nu.

MvH Nevyn


Namn: Nevyn
E-post:
Tid: 18:44
Datum: 2001/08/16