Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Varför Jordan?

Så nu var det dags igen...
Kan inte de som ogillar inlägg bara strunta i dem istället? Det tar ju faktiskt bara mer plats om man börjar diskutera vad som bör och inte bör diskuteras, eller om ni vill, redan har diskuterats.

Om ni inte kommer med egna ideér/tankar/inlägg med tillräckligt hög "kvalitet" eller "behörighet" själva så bör ni inte klaga på andra heller.

Jag medger att jag själv har varit en liten gnälltant, men det har jag lagt av med. Att gnälla hjälper inte speciellt mycket. Det bästa är att ignorera de inlägg man inte har förståelse för. På det viset försvinner de snabbt och tar inte upp en massa plats.

**************************

Nu till mitt svar på Jennys inlägg:

Det som är speciellt med Jordan är väl att han har blivit uppmärksammad av väldigt många. Vilket i sin tur har lett till att han bara skriver mer och mer och inte kan avsluta serien ordentligt. I den andra svenska boken står det att det är en fristående fortsättning... Det kan man väl knappast säga att de femtielva efterföljande böckerna är.
Jag tror inte det var meningen att serien skulle bestå av så många böcker som den gör nu. Det är lite synd eftersom jag tycker att de 4-5 första böckerna verkligen var av världsklass.
Tyvärr är väl serien som någon redan sa, en såpa som man inte kan låta bli att se fortsättningen på.

Om Eddings så vet jag inte riktigt vad jag ska tycka. Jag älskade hans Belgarion, Mallorea, Belgarath och Polgara medans jag spydde galla över Elenien... (Jag har fortfarande inte vågat öppna Sagan om Tamuli böckerna...)

Sedan ska jag inte glömma att säga:

Välkommen till Phorumet!

/Disa


Namn: Disa
E-post: Disa@Lejon.net
Tid: 10:19
Datum: 2001/08/29