Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Säg Hej då!

Hejdå!

Av någon underlig anledning fick jag för mig att kolla vad du gjort för nånting (eftersom du tjatar om det hela tiden ;), och tursamt nog hade ju ugglan redan fixat en användare åt mig. Så nu när jag kollade igenom det mesta tänket jag ge dig lite konstruktiv kritik:

Snyggt upplägg i allmänhet. Slälv "läs" rutan (kommer inte ihåg html namnet på det) där allt står verkar lite liten, men det kan vara för att jag kör på ganska hög upplösning. När jag skulle kolla på bilderna visades inte tumnageln (förhansgranskningen). Vad har du för storleks begränsningar på sidan? (så jag vet hur många av mina mästerverk som jag kan spamma upp.. vad är ett "arbetssvärd" föresten?).

själv "shelf" delen är lite svårläst, då man måste klicka på varje enskilt svar(liksom på detta forum. visserligen inte nåt större problem, men för oss modemräkor blir det dyrare).

..och det borde stå "skicka nyheter" istället för "skicka news".

och du borde göra lite reklam för att få mer användare, alternativt ge en möjlighet att logga in som gäst. och du borde nämna hur sökfunktionen funkar, tex vad man får för svar och att den bara söker på din sida.


Namn: mesmile
E-post:
Tid: 15:52
Datum: 2001/09/01