Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Är detta ett fantasyboksforum?

Jag måste bara meddela att det finns ett otroligt coolt fantasyspeldemo på

www.fileplanet.com

som heter Gothic. Storyn är väldigt tuff. En kung (kommer inte ihåg namnet) har röjt alla sina fiender utom en, de förskräckliga orcherna - tadaa!
För att vinna kriget måste kungen ha en väldans massa järnmalm till svärd för att kunna utrusta sina arméer(låter kanske inte så spännande hittils).
Varje fånge som har gjort ett brott - vilket som helst - blir skickad till gruvan för att arbeta. För att hålla säkerheten på maximal nivå hämtar kungen några av sina bästa magiker för att göra en barriär runt gruvan.

Men något går snett och barriären blir mycket stor, så stor att den stänger inne vakterna och magikerna också. Då anfaller fångarna och tar över stället. Kungens enda chans är att förhandla med fångarna för att få sitt järnmalm.

Då kommer du in i bilden, (den som ska ändra allt säger de i introfilmen =) ) du spelar en av fångarna som ska ner till gruvan (de skickar fortfarande dit dem, lite skumt men) och får ett förslag. Om du ger en skrift till magikerna som bor inne i den magiska barriären får du vilken belöning som helst. Du tackar ja -såklart!- och kastas ner i en sjö inuti barriären. Där träffar du en handfull fångar som säger att stället är uppdelat i tre läger och du ska till "old camp."

Ok nu är jag kanske inte så grym på att förklara en skön story (tycker i alla fall jag) men introfilmen är riktigt spännande om mycket bra gjord.

Spelet liknar "Severance: Blade of Darkness" ganska mycket (ett annat fantasylir) men med smidigare rörelser. Du styr din gube snett uppifrån och ska samla på dig utrustning -rustning, svärd pilbåge mm -, erfarenhet och tillslut även magi! Miljöerna är vackra med gnistrande floder och farligt mörka skogar. De första fienderna du får möta är sk "Scavengers" som är stora fåglar.

De bästa två sakerna är att demot bara är på 250 mb och att minimum kraven är 400 p2, 128 i ram och 16 bitars 3d kort...(jag var ironisk om någon inte förstod det)
Min dator är på 450 p2 och med 256 i ram och 32 bitars 3d kort och det flyter på bra med hyfsat grafik så spelet går nog att spela på minimumkraven (detta gäller inte för alla spel).

Hoppas någon laddar ner det eller köper spelet, för det är mäkta roligt!!


Namn: Balor
E-post:
Tid: 18:05
Datum: 2001/09/05