Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Margit Sandemo

En indunden Sandemo kostar runt 2-300? Då får jag väl skylla på antalet då. Tänk vad många böcker av olika författare biblioteket kan köpa in istället för en enda författares litteratur.

>Hennes böcker är på INTET sätt sämre än mycket som säljs som "renodlad" fantasy idag, varken språkmässigt, innehållsmässigt eller bakgrundsmässigt.

Nej, säkert inte. Men betänk då att biblioteken sällan tar in annat än de största (mest kända, kanske jag skulle säga) fantasynamnen. Jordan, Eddings,Tolkien och Kerr.

Jag förringar inte din och tusentals andras läsgärning, men jag tycker fortfarande att biblioteken inte bör satsa på massproduktioner av det slaget.
Sen skyller du på förlaget att det var de som ville ha dit tantsnusket. Håller hennes böcker en sådan klass hade hon väl kunnat vända sig till ett seriösare förlag.
Är det något jag är allergisk mot så är det tantsnusk. Får mig att tänka på Grottbjörnens folk där de första delarna var riktigt bra innan det spårade ut i en orgie av stenålderstantsnusk. *ryser*


Namn: Beth
E-post:
Tid: 22:59
Datum: 2001/09/19