Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Nya forumet

Det sades förut men värt att nämna igen. Dela upp arkivet i en massa små "arkiv" i samma storlek som det ordinarie forumet.

Övermatningen av trådar från forumet till arkivet borde ske automatiskt för tillfället och det är inte så komplicerat att ordna ett post system som ökar nummret på existerande posterna med ett när den senaste blir full.

Alltså, antag att forumet består av tio trådar. Deala då upp arkivet i grupper om tio trådar var. Börja med att fylla bakifrån. Detta kommer att leda till att arkiv post 1 kanske bara innehåller en till tio trådar. När arkiv post 1 är fullt, alltså innehåller tio trådar, skapas en ny post som läggs först i arkivlistan med den nya tråden. De äldre arkiv posterna får sitt ordningstal ökat med ett.

Hoppas ni förstår vad jag menar, för jag tror att det skulle leda till ett mycket mindre tungrott arkiv. Förslagsvis så får man upp en sida med länkar till de olika arkiv posterna när man klickar på länken till arkivet. Denna sida skulle även kunna innehålla information om vilka datum de olika trådarna har.

/Spawn


Namn: Spawn
E-post:
Tid: 22:54
Datum: 2001/09/20