Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Deverry

Jag har läst Kerr's fyra första böcker i deverry-serien(mycket bra böcker). Hon har väl skrivit typ elva böcker i den serien? Så jag undrar, är det samma huvudpersoner? Förrutom alla från alla andra tider, som iofs är samma personer...
Om det är samma huvudpersoner undrar jag hur Kerr lyckades med det, det verkar ju vara slut efter fjärde boken. (svara inte på den frågan för jag vill inte få reda på handliingen)

Sen har jag en fundering: den tredje boken heter på Engelska Dawnspell. Och jag såg i biblioteket en svensk bok med likadan framsida men den hette Draktronen, och det har satt myror i huvudet på mig. Så dåligt är det väl nästan omöjligt att översätta? Den fjärde boken heter ju Dragonspell. Det skulle ju kanske kunna bli översatt till Draktronen av en riktigt dålig översättare. Men varför skulle den ha tredje bokens framsida? Är det kanske så att man har delat upp nån bok? Jag vet inte var jag har fått det ifrån, men jag har hört att det finns en brittisk och en amerikansk upplaga. Kan det ha något med saken att göra?

Jag vore tacksam om någon kunde reda ut detta.


Namn: EinZwergAusKäse
E-post:
Tid: 11:52
Datum: 2001/09/30