Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

BG2 VS DIABLO2

För det första är Diablo 2 och Baldurs Gate 2 helt olika spel.

Jag spelar inte Baldurs Gate 2, men jag vet dom som gör och har sett det. Iförsej kan jag inga namn eller quests i det, men det tycker inte jag spelar nån roll, eftersom jag aldrig har tyckt om det eftersom det inte är ett Diablo spel.

Diablo är bland det enformigaste som finns, men det är roligt ändå. Eller man kan lika gärna spela nåt annat spel, för jag tröttnar alltid på Diablo efter några timmar. Men jag kommer igen alltid nästa dag eller några timmar senare.. För det är så roligt och bara mosa.

Och det GÅR INTE att klara diablo 2. Nån sa att det gick på fyra timmar och sedan var det klart...
Man kan alltid fortsätta och spela vidare. har man byggt upp en gubbe till level 99 och inte kan få mer experience, kan man alltid samla grejer och leta efter typ unique saker och sånt. Sedan finns det 7 olika karaktärer som man kan mosa med. upp till level 99. Spelet är inte klart när man har dödat diablo på normal svårighetsgrad utan expansionen, som en i min klass hävdar. Annars går Diablo spelen inte ut på mer än att mosa. det är så enformigt, men det är roligt att mosa.

Jag kan säga att man har klarat det när man har 7 olika gubbar på level 99, och har hittat alla unique och set som finns. och det gälls bara om man spelar closed batle.net.
men... jag är GANSKA jätte långt därifrån, men det är roligt ändå. jag ska nog gå in och spela lite snart. inte på battlenet, då för åskan gjorde ett brutalt mord på mitt modem... (är på en annan dator nu, om nån undrar)



Man hålla på med Diablo 2 hur länge som helst. Det kan man säkert med Baldurs Gate 2 också, men jag finner det inte lika intressant eller roligt...kunde vara något som satte sig i mig från Baldurs Gate 1 när jag såg det, att jag inte gillade att man pausade gamet när man skulle mosa, liksom...


Namn: Mullvaden Tage
E-post:
Tid: 19:23
Datum: 2001/10/09