Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Vem dödade Asmodean?

Rahvin läser för lite WoT...
Jag köpte rasket på Engelska och håller på med The Great Hunt nu. Det är roligt att läsa om böckerna, för nu förstår man vad som händer. fast jag hade iförsej glömt lite av vad som hade hänt, men massor av saker klarnar.

Jag tycker Lanfear är bäst. En i min klass vill veta hur mycket mer som helst om Moridin.


Det där om vem som dödade Asmodean funderar jag lite om..

Om Asmodean känner till Padan Fain, är jag typ övertygad att det var Fain som dödade honom med dolken. Jag har glömt hur det var när han dog, men jag kommer väl till det om några månader, när jag har läst om fram dit.

Kanske kände han till Moridin? Moridin räddade väl Moghedien nån gång mellan bok 5 och 7 på engelska. har glömt som sagt...

Varför skulle en annan av de förlorade döda honom egentligen? Jovisst att de ville vara ensamma typ och bli Nae'blis, men att döda en som... liksom är med en... Det är kanske inte så populärt bland de förlorade om de ska hålla på och mörda varandra... eller nåt...


Jag har ett svagt minne av att man fick bekräftat att Asmodean dog, Salamander...


JUBEL snart har jag läst om fram till när Rand och Asmodean delar på Choedan Chal, eller hur det nu stavas, så de blir jättetrötta och Lanfear bara kommer där och ser på lite. det är roligt.

Ville bara påpeka också att jag tycker framsidan till Vinterns Hjärta, bok 17, är lite konstig...


Och jag kanske kan hiva hit en annan snubbe från skolan som läser WoT. han blir helt galen snart. Alla Knivarnas väg böcker som biblioteken har är utlånade och den stackarn har inget att läsa..



games.swirve.com/earth


Namn: Mullvaden Tage
E-post:
Tid: 19:45
Datum: 2001/10/09