Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Förlorade

Ok Emil du lyckats övertyg mej om att Ishamnael och Ba`alzamon. Men du har fel om att Lanfear är svagare än dom flesta männen av dom förlorade. Hon är den näst starkaste av dom fölorade efter Ishammael med kraften, enligt mej den starkaste efter som jag inte anser längre att Ishammael är en fölorad efter som han är Ba`alzmon, eller hur?. I alla fall har Lanfear hålt en del av sin styrka av kraften dold för dom övriga fölorade troligen för att hon ville ha ett ess i rockärmen om hon skulle komma i konflikt med nån annan fölorad till ex skulle komma i konflikt med Aginor, det är sant det står till och med, det tror jag att dom flesta som läser serien håler med om. Och det står inte någonstans att Lanfear skulle vara svagare än dom flesta männen vad har du fåt det i från det står då i alla fall inte i boken. Och man översäter det du sa så står det att

Den näst starkaste mannen bland dom fölorade, känd under sit namn som fölorad Aginor. Nära att konkurera med Lewis Therin och Ishmmael i styrka. Då räknar man inte med kvinnorna. Alltså inte att han skulle vara starkare än Lanfear. För det är han inte.

Rangordningen om vilken som är starkast är så här.

1. Ishammael kanske inte räknar med honom

2. Lanfear

3. Aginor

Så är det. Det var anorlunda med den där saken med Ishammeal och Ba`alzamon jag måste ha missat att det stog i boken. Men det här kan jag till och med hittat i boken om jag letar lite ,jag har ett starkt minne av det står att Lanfear är den näst starkaste med kraften efter Ishammael.


Namn: David
E-post:
Tid: 01:26
Datum: 2001/10/20