Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Ickefantasybok

Kire, Kire, Kire...

Det var väldigt mycket bra saker som du sade nu. Fortsätt så :@)

>>Om du vill ha bra skräckböcker rekommenderar jag varmt något av Dean R Koontz skrämmande alster. Kolla efter Watchers eller The Bad Place. Grymt bra böcker<<

Uj, uj, uj...
Väktare - det är nog den bästa boken inom genren. Jag har rätt svårt att jämföra utanför den egna genren tyvärr...
Den boken har ju ALLT!!! Inte ens de som bara läser kärleksromaner skulle klaga!

>>Ugglan och Draken, var det inte ni som hade en Magic-demonstration på Lasses Leksaker här i Eskilstuna förra veckan? Skulle komma och kolla men glömde tyvärr bort det =(<<

Trevligt att man syns lite i alla fall :@)
Nu när DU nu råkade ta upp ämnet... (oskyldig)...
så ska jag passa på att förklara det här med vår förening:

Vi träffas som sagt varje Torsdag 16.00-18.00 på Studiefrämjandet. Då spelar vi Magic och D&D. Några är även intresserade av Mage Knight, Eon och Lajv så alla som gillar rollspel kan gå med. Men just nu är det som sagt Magic och D&D som gäller.
Vi är inte bara ett par stycken, det ska ni inte tro. Nära tjugo personer lär ha betalat den lilla avgiften på 50:- och så är det några som inte gjort det. Och varje gång är det någon som säger "Du, jag känner ett par kompisar som [...] de kommer kanske nästa gång".
Som sagt kostar det bara 50:- att gå med och det man får för det är helt enkelt någonstans att vara och spela (samt 10% rabatt på Lasses Leksaker, men det är väl ingen intresserad av?)... samt alla fördelar det finns med att vara med i en förening (inkl extrapriser och bra info om lajv och konvent)

Eskilstuna kommer sannerligen att få se mer av oss i framtiden då vi planerar att hålla ännu en demonstration på Lasses någon gång innan jul.
Och som om inte detta vore nog så blir det dessutom en STOR turnering i Magic för de som vill vara med. Det rör sig om en booster-draft-turnering (man får alltså inte använda egna kort) och deltagarna får sedan behålla de 45 korten som han/hon använt. Att anmäla sig kostar endast 120:- (icke-medlemmar betalar 150:-). För att inte tråka ut er med detaljer så ska jag bara säga att den som kommer två belönas med 4 boosters (värde ca 150:-) och vinnaren får 8 boosters (ca 300:-) samt en plats i finalen som äger rum i sommar. I finalen har man sedan chans att vinna en hel boosterlåda (värde ca 1300:-) och det finns ingen anmälningsavgift för finalen.


Namn: ugglan
E-post:
Tid: 22:39
Datum: 2001/10/25