Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

fängslade

Att fångar skulle kosta pengar är inget bra argument. De kommer inte i närheten av vad överviktiga kostar staten. Jag har för mig att det ligger på miljarder. Om man vill spara in pengar finns det mycket bättre sätt än att avrätta livstidsdömda fångar.

Om Thomas Quick anser att han har ett meningsfullt liv i fängelset vilket han kanske känner att han har(har skrivit böcker m.m.)tycker jag inte att vi ska bestämma att han skulle göra sig bättre under en gravsten (om ni förstår hur jag menar).

Dessutom förstår jag inte det här med att människor vill ta ut hämnd på brottslingar, det får ju knappast brottet ogjort, eller hur?

och Rahvin. Jag har inte som mål att vara politisk korrekt, ibland känner jag att skulle kunna spränga McDonalds restaruanger i luften och kidnappa kungen, men om man vill framstå som seriös bör man inte göra sådana uttalanden. Därmed inte sagt att jag själv tycker att man ska hålla inne med sina åsikter, men nu lever vi ju i ett sånt samhälle där man tas mer på allvar om man har studier och fakta bakom sina uttalanden.


Namn: Tembuku
E-post:
Tid: 16:43
Datum: 2001/10/27