Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Ny sorg pga gammal kärlek...

Under min frånvaro i ett par dagar från detta forum har jag inte varit sysslolös. Efter ett idogt sökande fann jag vad jag hade letat efter så länge... En ny sorg och en gammal kärlek.

"Vad för gallimatias mumlar Nevyn fram?" måste vara er naturliga reaktion till detta. Lite nyfikna, lite nonchalanta för att inte verka för ivrig att ta reda på det. Kanske lite förudmjukad för att jag nämner det. =) Hela jag är en provokation så ta det inte personligt.

Jag har funnit en lista på de storslagna böcker jag har läst inom fantasy-genren. Läste igenom denna lista och insåg att jag för i tiden sysselsatte mig med att läsa om böcker, låna många med en gång (en fem stycken lika, tjocka som en Elisabeth Moon bok, i veckan var väl inte helt ovanligt).

Och där, längst ned, på sidan får jag syn på ett brutalt stopp. Helt tomt. Inget är skrivet eller noterat på tre månader! Jag har inte skrivet ned en enda bok på denna lista från det ödesdigra datumet. Kanske beror på att jag inte har läst en enda bok utav egen vilja sedan dess. Jag känner skam. Jag har väl legat på latsidan men stundom har jag funderat på att återuppta mitt läsande igen.

Jag sörjer nu att jag har tappat bort min gamla kärlek fantasy. Ska trösta mig med en stärkande kopp kaffe nu, innan jag slår mig ned i mitt mörka rum och begrundar detta.

MvH Nevyn


Namn: Nevyn
E-post:
Tid: 23:07
Datum: 2001/10/27