Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Tillbaka för att stanna

Jag har ju haft ett uppehåll på denna sida för att jag var tvungen att skaffa IT till min egen dator och nu är det gjort. jag kommer hädan efter gå in minst tre grr per dag oh hålla koll på alla inläggen. jag har också fåt en ny idé då jag igår köpta alla Jordans(james Olivers) böcker så läste jag igen om dom fort lite här och var och jaf har en Konstig
Ide om att kan inte det vara så att den svarte kommer att gå ut i sista striden som Fain som alla som läser serien vet så har den svarte "råkat"(vilket jag inte tror)
Ha ingjutit en del av sig själv i Fain men om nu den svarte bit för bit skulle komma ut i form av fain och sedan gå till attack den vägen så skulle ingen absolut ingen vara beredd på det eller Jag läste i den fjortonde boken att fain var något ondare än man kan tänka sig (ordlistan) och det är inte så långt ifrån den svarte eller Ihammel men efter som alla spekulationer leder till att Ishammel är död eller är Moridin så trorjag på att det är den svarte som kommer att ingjuta sig i Fain det är sanolikt ellerhur??

Sedan Detta om Dom nya Förlorade Moridin kan vara en av dom förlorade från en ålder före sagornas ålder eftersom att inte ens Mogehidien vet vad allt han gör är. Även där hittade jag en spalt i en av böckerna som sade att jag har min hand längre bak änd du kan förstå
så den såkallede Svarte till Rand så han kan likväl ha tagit hit någon från åldern före sagornas ålder.

Ännu en sak. Minns alla att Rand och Isammel sloggs i luften?? Det är nämligen så att i en av Jordans bakgrunds böcker så står det något om att dom som kan flyga kunde inte få andra att flyga så Rand kanske kommer på den förmågan snar så att seja tionde engelka boken.

Ver det något mer mmm nej God natt!!

/fel


Namn: Fel
E-post: v_ogge@hotmail.com
Tid: 20:55
Datum: 2001/10/28