Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Metoder för att skrämma tiggare

I amerika är ju som många av er kanske vet om halloween ganska stort och de vuxna har ett helvete där under denna *högtid*.
Om de inte laddar upp med en jävla stor hink godis som de senare ska ge bort till snorungarna kan det gå illa till för dem. Om de inte har godis så har snorungarna nämligen rätt till att ta till drastiska metoder för att straffa dessa usla vuxna som inte har något godis åt änglarbarnen.
I vissa fall kastar det ägg på husen, eller lindar in dem i toalett papper.
Detta har nämligen en släkting till mig som bor i amerika erfarit första gången han firade halloween där. Så detta året har han köpt godis för en ganska hög summa pengar.
Man tycker ju att man borde kunna stämma skiten ur skitungarnas föräldrar men detta är en oskriven lag under halloween att varenda snorunge har rätt till att använda sig av den här metoden om de inte får sitt godis.
Man kan ju alltid hoppas att deras magar spricker efteråt!
Nja, nu tog jag kanske i lite.

WoW! Detta är nog det längsta inlägget jag har skrivit i min tid i detta forum. Tänk vad lite sömnköshet och feber kan göra :)

Klart slut och Go'natt!!!

Ps. Spöktiden är slut för en timme sedan och jag har vågat mig fram för att skriva detta helt meningslösa inlägg som många av er säkert redan har slutat läsa för länge sedan, så jag sitter väl här och skriver för mig själv då. jag kan ju alltid läsa det senare, när jag får lust.

Nja, anledningen att jag kopplade upp mig var för att se om Emil har ordnat Sheöfwood logget till mig, tror ni det? Jag får väl gå och se efter.

Hade bra och Go'natt på er allesammans. Fast ni sover säkert redan, så dumt av mig. Hmmm, undra om jag är onykter? Nja, inget stavfel så det kan inte vara fallet. Jag fick väl någon sjuk och oförklarig skrivar lust mitt i natten. Nåväl Go'natt för andra gången.


Namn: Alandor
E-post:
Tid: 01:46
Datum: 2001/11/04