Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

To be Continued 2

Beth:
>>Hade missat just de raderna i din berättelse men eftersom du är en sådan petimeter kan jag väl vara likadan.<<

Raderna som du missat: "Det enda som egentligen fattades var att ännu fler demoner skulle komma till byn, men det var Kolgin säker på att de inte skulle göra. Han visste helt enkelt sådana saker. Istället för att oroa sig för demoner hade han bestämt sig för att söka skydd i Ralfs bostad. Inte för att det var mycket till bostad enligt definition ?hemtrevlig, varm plats med dörrar som inte är inslagna?, men det fick duga. Tidigt i gryningen skulle han söka upp pojken och se till att komma iväg, om de var här nästa natt skulle demonerna veta var de skulle leta och det vore allt annat än trevligt. Men nu var det dags att sova."

>>Demonerna skulle komma till natten?<<

Jepp.

>>För det första: Hur kunde han veta det?<<

För det första: "Han visste helt enkelt sådana saker."

>>Var de personligt bekanta?<<

För det första och ett halvta: duh (hur man nu skriver det effektfullt). Det är ju inte alls så att det i vissa genrer (t.ex. fantasy) förekommer gamla gubbar som vet en massa om saker som vanligt folk inte vet?

>>För det andra: Jag skrev i skymningen.
Eftersom det var vinter inföll den troligtvis ganska tidigt och sålunda var det ganska långt kvar till natten.<<

Oj, ursäkta mig. Jag måste ha tänkt på den där stora saken som jag brukar definiera som skymningen. Du vet, då solen går ned och det börjar skymma...vad heter det nu igen? Sedan föreslår jag att du tar dig en titt ut genom fönstret då årstiden då den första snön kommit tidigare än vanligt just varit. Det blev inte mörkt förrän runt två timmar sedan här som jag bor, och ljust är det sedan tidigare när jag stiger upp klockan sju för att såsmåning om gå (eller få skjuts) en hel fjärdingsväg till närmsta busshållplats (- exakt 676 meter, tidigare - 660 meter tills dess att busshållplatsen skulle råka flyttas till en position mitt i en farlig kurva så att jag inte skulle behöva gå hela två kilometer...).

>>Tillbaka till mitt mindre kritiska jag tycker jag inte att du ska hålla på och söka småfel hela tiden.<<

Detta var faktiskt ett stort fel, vilket är anledningen till varför jag öppnade min breda näb... eh, trut.

>>Det är nog sådant man får räkna med om man är fler som skriver på en berättelse. Det går inte att hålla varenda detalj från andras berättelser i huvudet.<<

Små saker som tidigare släppts förbi ska man verkligen inte haka upp sig på, nej... T.ex så bryr jag mig inte om att det var massvis av minusgrader ute och att det snöade så mycket att jag absolut inte skulle ha stått ute i ett snår med nedblött arm bara för att se nakna tjejer, som badar i en halvt förfrusen flod (bäck, å... vad det nu var...).


Namn: ugglan
E-post:
Tid: 18:08
Datum: 2001/11/05